Bukan Yang Terbaik by Dyadila - PDF free download eBook

5 from 6 reviews

Kemarahan dan kebencian mengheret Irdina Sofiya masuk ke dalam kehidupan Megat Airel Iskandar. Berhujah atas nama sayang dan...

Looking for bukan yang terbaik pdf to download for free? Use our file search system, download the e-book for computer, smartphone or online reading.

Search & Download

Details of Bukan Yang Terbaik

Exact title of the book
Bukan Yang Terbaik
Book author
Dyadila
Book edition
Paperback
Number of pages
763 pages
Language
Malay
ISBN (ASIN)
9789671620991
Published
December 2018 by Suara Hati Publication
File size (in PDF)
3052 kB
Bukan Yang Terbaik

Some brief overview of book

Kemarahan dan kebencian mengheret Irdina Sofiya masuk ke dalam kehidupan Megat Airel Iskandar. Berhujah atas nama sayang dan tanggungjawab membuatkan mereka keliru dengan perasaan sendiri. Irdina Sofiya, supermodel terkenal yang dikagumi dan disayangi ramai.

Dia seorang yang sentiasa yakin dengan dirinya sendiri. Namun, renungan tajam dan bengis Megat Airel Iskandar membuat dirinya serba tak kena. “Apa masalah dia sebenarnya?” - Irdina Sofiya.

“Aku tak bercakap dengan orang yang tak sekolah!” - Megat Airel Iskandar. “Tolong jadi bidadari yang kembalikan senyuman di wajah dia seperti dulu.” - Doktor Daniel. Berbaloikah keputusan Irdina masuk ke dalam Vila Iskandar demi sebuah kemaafan?

Apakah ada erti kasih tanpa ikatan dan pertalian persaudaraan? Kebenaran mana yang akan terbentang jika kejujuran didahulukan?