Hart van Smaragd (GAIA Trilogie #3) by Miranda Peters - PDF free download eBook

4.9 from 23 reviews

Hester heeft het moeilijk met het feit dat ze verraden is. Ze moet leren vertrouwen op haar vrienden, het verleden loslaten en...

Looking for hart smaragd gaia trilogie pdf to download for free? Use our file search system, download the e-book for computer, smartphone or online reading.

Search & Download

Details of Hart van Smaragd (GAIA Trilogie #3)

Exact title of the book
Hart van Smaragd (GAIA Trilogie #3)
Book author
Miranda Peters
Book edition
Paperback
Number of pages
300 pages
Language
Dutch
ISBN (ASIN)
9789492585318
Published
February 25th 2019 by Dutch Venture Publishing
File size (in PDF)
1200 kB
Hart van Smaragd (GAIA Trilogie #3)

Some brief overview of book

Hester heeft het moeilijk met het feit dat ze verraden is. Ze moet leren vertrouwen op haar vrienden, het verleden loslaten en zich richten op de taak die voor hen ligt. Die taak brengt hen naar Rhodos, het eiland waar het ooit allemaal begonnen is.

Ze is vastbesloten om haar tegenstanders uit de weg te ruimen om haar vrienden en familie te beschermen. Maar gaandeweg komt ze erachter dat de dingen wederom niet zijn zoals ze lijken. Ze beseft dat ze allemaal pionnen zijn in een spel dat twintig jaar geleden al begonnen is en dat hun levens hierna nooit meer hetzelfde zullen zijn.

Voor Hester en haar vrienden begint een race tegen de klok als blijkt dat het verraad groter is dan ze ooit hadden kunnen denken. Dromen en werkelijkheid komen samen wanneer heden en verleden elkaar ontmoeten. Zal het ze lukken om hun tegenstanders te verslaan?

Of zit er nog een addertje onder het gras? Hart van smaragd is het laatste deel in de spannende GAIA-trilogie, die enthousiast is ontvangen door YA-lezers in Nederland en Belgiƫ