Leef als een beest by Wilma de Rek - PDF free download eBook

4.1 from 14 reviews

Alles wordt anders als je je eenmaal realiseert dat je eigenlijk een dier bent. Je wordt gezonder. Evenwichtiger.Gespierder....

Looking for leef beest pdf to download for free? Use our file search system, download the e-book for computer, smartphone or online reading.

Search & Download

Details of Leef als een beest

Exact title of the book
Leef als een beest
Book author
Wilma de Rek
Book edition
Paperback
Number of pages
120 pages
Language
Dutch
ISBN (ASIN)
9789460039270
Published
October 2018 by Balans
File size (in PDF)
480 kB
Leef als een beest

Some brief overview of book

Alles wordt anders als je je eenmaal realiseert dat je eigenlijk een dier bent. Je wordt gezonder. Evenwichtiger.

Gespierder. Fitter. Slanker.

Gelukkiger, jawel. Charles Darwin was de man van de evolutietheorie. Wilma de Rek en Witte Hoogendijk presenteren een evolutietherapie.

In Leef als een beest laten ze zien waarom burn-out, depressie, obesitas en hoge bloeddruk modernetijdziektes zijn, veroorzaakt door het gapende gat tussen wat we ons lichaam aandoen en waar dat lichaam voor is gemaakt. Hoe moet je leven om modernetijdziektes te voorkomen? En wat kun je doen als je ze eenmaal hebt?

Hoogendijk en De Rek schreven eerder het succesvolle Van big bang tot burn-out. Wilma de Rek (1963) is chef Boeken bij de Volkskrant. Ze publiceerde eerder onder andere Stand-up filosoof, Canto Ostinato, Encyclopedie der Nederlanden (met Bert Wagendorp) en De kleine Darwin.

Witte Hoogendijk (1960) is psychiater, hoogleraar en hoofd van de afdeling Psychiatrie bij Erasmus MC in Rotterdam. Hij was lid van de Gezondheidsraad en is gespecialiseerd in depressie.