Spelregels by Cora Carmack - PDF free download eBook

4.2 from 29 reviews

Wanneer haar afstuderen in zicht komt, vraagt Nell DeLuca zich af of ze wel alles uit haar studententijd heeft gehaald, omdat...

Looking for spelregels pdf to download for free? Use our file search system, download the e-book for computer, smartphone or online reading.

Search & Download

Details of Spelregels

Exact title of the book
Spelregels
Book author
Cora Carmack
Book edition
Kindle Edition
ISBN (ASIN)
B07GBDZPXL
Published
August 21st 2018 by Q
File size (in PDF)
about 300 kB
Spelregels

Some brief overview of book

Wanneer haar afstuderen in zicht komt, vraagt Nell DeLuca zich af of ze wel alles uit haar studententijd heeft gehaald, omdat ze altijd alleen maar met haar studie bezig is geweest. Ze maakt een bucketlist van dingen waarvan ze denkt dat ze bij studeren horen, zoals zoenen met een populaire jongen uit het footballteam en feesten tot de zon opkomt. Ze hoopt zo veel mogelijk van de lijst te kunnen doen voor ze haar diploma krijgt.

Footballspeler Mateo Torres is altijd op alle feestjes te vinden. Zijn hart is ooit gebroken en hij is niet van plan ooit nog iemand dichtbij te laten komen. Wanneer hij achter het plan van Nell komt, besluit hij haar te helpen met haar checklist.

Ze brengen steeds meer tijd met elkaar door om alle wilde (en minder wilde) dingen van het lijstje te kunnen strepen, en voelen zich steeds sterker tot elkaar aangetrokken. Wordt wildebras Mateo meer dan alleen een vinkje op de lijst van studiebol Nell? En is hij bereid om echt eerlijk te zijn tegen zichzelf en tegen haar?